Sisällönkulutuksen normit ovat muuttuneet dramaattisesti viime vuosien aikana: suosikkielokuvien katsominen on alkanut jonottamisesta, ja nyt voit suoratoistaa menestyselokuvia keskellä yötä olohuoneesi keskellä. Netflix on tietysti ollut edelläkävijä, mutta nyt monet muut suuret nimet ovat liittyneet kulttimaahan ja toivovat voivansa tarjota loistavaa viihdettä kaikille sitä haluaville.

Amazon Prime Video on verkkokaupan jättiläisen suoratoistosiipi, joka tarjoaa monia hyviä ohjelmia, elokuvia ja alkuperäistä sisältöä kaikille Amazon Prime -käyttäjille. Oletusarvoisesti saat alkuperäisiä ohjelmia, elokuvia ja jonkin verran ilmaista Amazon-sisältöä. Jos kuitenkin haluat enemmän yksinoikeussisältöä, sinun on maksettava lisää rahaa Prime Video -kanavista.

Tämä uusi Paramount Plus -suoratoistopalvelu on tosiaan saatavilla Amazon Prime Videossa, mutta vain maksullisena kanavana. Jos haluat katsoa kaikki CBS:n upeat tarjonnat ja paljon muuta, sinun on tilattava Paramount Plus -kanava erikseen.

Näin katsot Paramount Plus -ohjelmia Amazon Prime -palvelussa.

Kuinka paljon Paramount Plus maksaa Amazon Prime -palvelussa?

Amazon on ylpeä siitä, että se on useimpia kilpailijoitaan edellä tarjoamalla parhaan mahdollisen hinnan. Prime Video -kanavien osalta sinun on kuitenkin parempi pysyä muissa palveluissa tai käyttää virallisia kanavia. Koska Prime Video -kanavat eivät koskaan tarjoa alennuksia – toisin kuin viralliset lähteet joskus – joudut todennäköisesti maksamaan palvelujen käytöstä tavallista enemmän.

Tällä hetkellä voit hankkia Paramount Plus -palvelun joko 4,99 dollarilla kuukaudessa normaaliversiosta tai 9,99 dollarilla kuukaudessa mainoksettomasta versiosta.

Voit saada Paramount Plus -palvelun seitsemän päivän ilmaisen kokeilujakson Amazon Prime -tilisi kautta. Voit käyttää sisältöä suoraan Amazon Prime Video -sovelluksesta. Kokeilujakson päätyttyä Amazon-tiliäsi veloitetaan automaattisesti, ellet peruuta tilausta.

Paramount Plus -palvelun tilaaminen

Jos haluat tilata Paramount Plus -palvelun, sinun on noudatettava seuraavia ohjeita:

  • Mene ensin Amazonin viralliselle verkkosivustolle ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
  • Napsauta sitten „Tilisi“ ja siirry kohtaan „Prime-videosi“.
  • Siirry sen jälkeen kohtaan „Kanavat“ ja laajenna luetteloa.
  • Valitse lopuksi „Paramount Plus“ ja aloita kokeilu. Sinulta veloitetaan 4,99 tai 9,99 dollaria kuukaudessa kokeilujakson päätyttyä.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, tilaat Paramount Plus -palvelun.

Onko Paramount Plus saatavilla Amazon Fire TV:ssä?

Paramount Plus on saatavilla myös kaikilla johtavilla alustoilla ja laitteilla. Koska Amazonin oma Fire TV on yksi maailman suosituimmista suoratoistolaitteista, Paramount Plus oli helppo paketoida ja julkaista Fire TV -sovelluskaupassa. Jos sinulla on Amazon Fire TV ja haluat selata Paramount Plussan laajaa kirjastoa, sinun tarvitsee vain ladata sovellus, kirjautua sisään ja aloittaa katselu.

Miten saat Paramount Plus -palvelun Amazon Prime Video -kanavaksi?

Jos haluat saada Paramount Plussan Amazon Prime Video -kanavaksi, sinun on noudatettava seuraavia ohjeita:

  • Avaa ensin Amazon Prime Video -sovellus suoratoistolaitteellasi.
  • Etsi sitten „Paramount Plus“.
  • Napauta sen jälkeen näytön yläreunassa olevaa „Lue lisää“ -vaihtoehtoa.
  • Valitse lopuksi tilauksesi.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, saat Paramount Plussan Amazon Prime Video -kanavana suoratoistolaitteeseesi.

Saavatko CBS All Access -tilaajat Paramount Plus -palvelun ilmaiseksi?

CBS All Access tarjosi aiemmin kaikki parhaat CBS:n ohjelmat, elokuvat ja lähes kaiken, mitä voit pyytää esimerkiksi BET:ltä, Comedy Centralilta, MTV:ltä, Smithsonian Channelilta, Nickelodeonilta, Paramount Picturesilta ja muilta. Nyt CBS yrittää kovasti hurmata sinut nimeämällä CBS All Accessin uudelleen Paramount Plus -ohjelmaksi ja tarjoamalla paljon omaperäisempiä, eksklusiivisia ohjelmia samaan hintaan.

Koska Paramount Plus on vain muutettu ja päivitetty versio CBS All Accessista, kaikki CBS All Accessin tilaajat pääsevät uuteen suoratoistopalveluun ilmaiseksi. Jos siis olet huolissasi siitä, joudutko maksamaan ylimääräistä saadaksesi Paramount Plus -palvelun, voit olla varma, että CBS huolehtii sinusta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here